Рішення НКЕК від 22.02.2023 № 77
Про підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Федеральною комісією з питань зв’язку Сполучених Штатів Америки та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (Україна)

Відповідно до пункту 24 частини четвертої статті 4, статті 21 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку» (далі – Закон), враховуючи лист Міністерства закордонних справ України від 15.02.2023 № 620/16-112-17140 (вх. № 8231 від 20.02.2023), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект Меморандуму про взаєморозуміння між Федеральною комісією з питань зв’язку Сполучених Штатів Америки та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (Україна) (далі – Меморандум).

2. Уповноважити члена НКЕК МАЛЬОН Лілію Володимирівну на підписання Меморандуму.

3. Управлінню європейської інтеграції та стратегії в установленому порядку поінформувати Федеральну комісію з питань зв’язку Сполучених Штатів Америки про результати розгляду вищезазначеного питання.

Голова

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ