Рішення НКЕК від 22.02.2023 № 68
Про затвердження нової редакції Статуту державного підприємства «Український державний центр радіочастот»

Керуючись Господарським кодексом України, Законами України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку», «Про електронні комунікації», «Про управління об’єктами державної власності» та «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 травня 2022 року № 400-р «Про віднесення цілісного майнового комплексу державного підприємства «Український державний центр радіочастот» до сфери управління Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку,

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Статут державного підприємства «Український державний центр радіочастот» (далі – УДЦР) у новій редакції, що додається до оригіналу.

2. Генеральному директору УДЦР Корсуну В.І. здійснити в установленому порядку заходи щодо державної реєстрації зазначеного Статуту.

3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації від 29 січня 2019 року № 44 «Про затвердження нової редакції Статуту державного підприємства «Український державний центр радіочастот».

4. УДЦР поінформувати НКЕК про виконання цього рішення.

5. Це рішення набирає чинності з дня його прийняття, крім пункту 3, який набирає чинності з дня державної реєстрації Статуту державного підприємства «Український державний центр радіочастот», затвердженого у новій редакції згідно з пунктом 1 цього рішення.  

Голова

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ