Рішення НКЕК від 14.12.2022 № 254
Про розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення розгортання високошвидкісних мереж електронних комунікацій при відбудові населених пунктів та адаптації законодавства до вимог Директиви ЄС 2014/61»

Враховуючи лист Міністерства цифрової трансформації України від 25.11.2022 № 1/04-6-10646 щодо отримання попередніх пропозицій до проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення розгортання високошвидкісних мереж електронних комунікацій при відбудові населених пунктів та адаптації законодавства до вимог Директиви ЄС 2014/61», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку,

ВИРІШИЛА:

1. Надати пропозиції до проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення розгортання високошвидкісних мереж електронних комунікацій при відбудові населених пунктів та адаптації законодавства до вимог Директиви ЄС 2014/61».

2. Департаменту електронних комунікацій в установленому порядку забезпечити направлення відповіді Міністерству цифрової трансформації  України. 

Голова

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ