Постанова НКЕК від 14.12.2022 № 250
Про затвердження Порядку проведення конкурсу або аукціону на отримання ліцензій на користування радіочастотним спектром

Відповідно до статей 59 - 61 Закону України «Про електронні комунікації» та підпункту «д» пункту 1 частини четвертої статті 4 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку,

ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Затвердити Порядок проведення конкурсу або аукціону на отримання ліцензій на користування радіочастотним спектром, що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, від 30 травня 2017 року № 281 «Про затвердження Порядку проведення конкурсів або тендерів на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України», зареєстроване в Міністерстві юстиції України 11 вересня 2017 року за № 1115/30983 (із змінами).

3. Департаменту радіочастотного спектра в установленому законодавством порядку подати цю постанову на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Ця постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування.

Голова

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ