Рішення НКЕК від 30.11.2022 № 231
Про схвалення проекту контракту

З метою виконання пункту 4 частини 4 статті 4 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», в рамках проекту «Підтримка ЄС для посилення кібербезпеки в Україні» (реєстраційна картка № 4958-03 від 18.10.2022), Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект контракту між Неурядовою організацією Академія електронного управління (E-Governance Academy) (Естонія), Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК) та компанією ByteLife Solutions OÜ (Естонія) на доставку маршрутизатору Cisco ISR 4351 (далі - Контракт).

2. Уповноважити Голову НКЕК ЖИВОТОВСЬКОГО Олександра Миколайовича на підписання Контракту.

3. Департаменту забезпечення діяльності здійснити відповідні заходи щодо виконання умов Контракту в установленому законодавством порядку.  

Голова

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ