Рішення НКЕК від 30.11.2022 № 228
Про підписання Меморандуму про партнерство та співробітництво у сфері регулювання електронних комунікацій між Президентом Офісу електронних комунікацій Республіки Польща та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (Україна).

Відповідно до пункту 24 частини четвертої статті 4, статті 21 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку», враховуючи лист Міністерства закордонних справ України від 16.11.2022 № 660/16-612/1-93602, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проект Меморандуму про партнерство та співробітництво у сфері регулювання електронних комунікацій між Президентом Офісу електронних комунікацій Республіки Польща та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку (Україна) (далі – Меморандум).

2. Уповноважити Голову НКЕК ЖИВОТОВСЬКОГО Олександра Миколайовича на підписання Меморандуму.

3. Управлінню європейської інтеграції та стратегії в установленому порядку поінформувати польську сторону про результати розгляду вищезазначеного питання. 

Голова

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ