Рішення НКЕК від 30.11.2022 № 224
Про схвалення проєкту постанови НКЕК «Про затвердження Порядку взаєморозрахунків між постачальниками електронних комунікаційних мереж та/або послуг (операторами)»

Відповідно до підпункту «а» пункту 10 частини четвертої статті 4 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку», пункту 4.6 розділу 4 Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку, затвердженого рішенням НКЕК від 18.02.2022 № 1, враховуючи доручення Прем’єр-міністра України Шмигаля Д.А. від 28.04.2022 № 5210/1/1-22, а саме з метою реалізації підпункту 1.5 пункту 1 плану організації підготовки проектів актів та виконання інших завдань, необхідних для забезпечення реалізації Закону України від 16 грудня 2021 року № 1971-ІХ «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку,

ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проєкт постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектра та надання послуг поштового зв’язку «Про затвердження Порядку взаєморозрахунків між постачальниками електронних комунікаційних мереж та/або послуг (операторами)», що додається.

2. Установити строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються зауваження та пропозиції до проекту акта та аналізу регуляторного впливу, з дня їх оприлюднення до 20.12.2022 року.

3. Департаменту економічного регулювання забезпечити проведення консультацій щодо проєкту акта, схваленого цим рішенням. 

 

Голова

Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ