Рішення № 536 від 30.12.2021
Про надання рекомендацій щодо форми подання до НКРЗІ інформації про виконання умов окремих ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України

З метою спрощення подання операторами телекомунікацій, яким видано ліцензії на користування радіочастотним ресурсом України відповідно до рішень НКРЗІ від 07.03.2018 № 137 «Про результати тендера на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України для впровадження радіотехнології «Міжнародний рухомий (мобільний) зв’язок IMT» в смугах радіочастот 1710-1785 МГц, 1805-1880 МГц» та від 21.02.2020 № 80 «Про розгляд заяв суб’єктів господарювання щодо дострокового впровадження нової радіотехнології», інформації про виконання умов користування смугами радіочастот, що зазначені в цих ліцензіях, а також з метою спрощення обробки та аналізу вказаної інформації, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації,

ВИРІШИЛА:

1. Рекомендувати операторам телекомунікацій, що зазначені у преамбулі до цього рішення, подавати до НКРЗІ інформацію про виконання умов користування смугами радіочастот у форматі xlsx (на електронну адресу zvit@nkrzi.gov.ua) станом на останню дату звітного періоду (кварталу, півріччя) за формою, що додається.

2. Департаменту економічного аналізу забезпечити в установленому порядку інформування про прийняте рішення операторів телекомунікацій.

3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.

В.о. Голови НКРЗІ

Андрій СЕМЕНЧЕНКО