Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації

офіційний веб-портал


Членкиня НКЕК Лілія Мальон закликає світову телеком спільноту до більш потужного протистояння російський агресії та до допомоги Україні

Членкиня НКЕК Лілія Мальон закликає світову телеком спільноту до більш потужного протистояння російський агресії та до допомоги Україні, адже "Україна бореться за Європу і всю цивілізацію".

Про це вона говорила 15 квітня 2022 року у своєму інтерв`ю  для  цифрової медіа платформи новин у сфері послуг та комунікацій Light Reading/Informa Techмедіа.

Країна вдячна партнерським організаціям, які вже надали свою підтримку, включаючи національні регуляторні органи Європейського Союзу, BEREC та Європейську Комісію. Лілія Мальон також вітає недавню спільну заяву 24 операторів мобільного зв’язку в ЄС і трьох в Україні – «Київстар», «Vodafone Україна» та lifecell – щодо зниження тарифів на роумінг для українських біженців та зниження цін на міжнародні дзвінки.

Однак міжнарожні організації мають діяти більш рішуче для того, щоб блокувати Росію на рівні всесвітніх спільнот і підкреслити, що неприпустимо грати роль у цивілізованому світі, вчиняючи «нелюдську поведінку»....

Повний текст розмови читайте тут.