Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв`язку та інформатизації

офіційний веб-портал


НКЕК закликала Орган європейських регуляторів електронних комунікацій (BEREC) як інституцію ЄС підтримати Україну та дати відсіч російському окупанту шляхом введення обмежень в сфері електронних комунікацій

НКЕК закликала Орган європейських регуляторів електронних комунікацій (BEREC) як інституцію ЄС підтримати Україну та дати відсіч російському окупанту шляхом введення обмежень в сфері електронних комунікацій.
 
Зокрема, НКЕК закликала спільно з регуляторами держав-членів ЄС вжити заходів, спрямованих на блокування абонентів російських операторів мобільного зв'язку, які перебувають в роумінгу, і призупиненні взаємодії з операторами мобільного зв'язку Росії щодо надання послуг роумінгу на території ЄС. Такі дії мають спонукати молодь та свідоме  населення РФ до активної протидії війні проти України.
 
Ми також закликали регулятори ЄС вжити заходів з метою підтримки українських громадян, які були змушені покинути Україну в ці жахливі дні, та знизити ціни на послуги роумінгу, а також на міжнародні транскордонні дзвінки в Україну.
 
Наші польські партнери вже знизили ціни на транскордонні дзвінки в Україну (приблизно до 80%) з додатковим безкоштовним пакетом хвилин (до 500).
 
Тримаємо цифрову оборону!